Riskutbildning MC

ERBJUDANDE

Risk 1 + risk 2 + 3 körlektioner à 50 minuter på manövergården

Pris 5.600:-

Erbjudandet gäller t.o.m. 31/7 2024
Skall utnyttjas inom 1 år från inköpsdatum

ERBJUDANDE

Risk 2 + 1 körlektion à 50 minuter på manövergården

Pris 3.400:-

Erbjudandet gäller t.o.m. 31/7 2024
Skall utnyttjas inom 1 år från inköpsdatum

Mot bakgrund av den oroväckande olycksutvecklingen har vi på City Trafikskola valt att erbjuda riskutbildning för MC, framtagen av MC förare för MC förare.

Vi kan erbjuda en högkvalitativ riskutbildning för MC som är kvalitetssäkrad med högt betyg genom tillsyn av Transportstyrelsen.

Riskutbildning del 1
Riskutbildning del 1 är teoretisk och pågår under 3 ½ timme. Den innefattar risker speciellt utformade för MC förare som till exempel olika väglag, däck, bromsar, skyddsutrustning med mera. Vi tar också upp ämnen så som alkohol, trötthet och droger i trafiken samt vikten av att se och synas.

OBS! Medtag legitimation till riskutbildningen!

Anmälan till risk 1 kan ske genom länken nedan.
Du är även välkommen att kontakta oss på 08-29 90 90 eller info@trafikcity.se för att boka.

Riskutbildning del 2
Riskutbildning del 2 är den sista och den är praktisk. Utbildningen pågår i ungefär 5 timmar och anknyter till teoretiska ämnen från Riskutbildning del 1. Du får också prova på hårda inbromsningar och undanmanöver.

Del 2 av riskutbildningen ska ske på slutet av din utbildning. Detta på grund av att det ställs höga krav på dig som MC-förare när det gäller manövrering av motorcykeln, kurvteknik samt bedömning av olika trafiksituationer. Är dina kunskaper inte tillräckliga riskerar du att bli underkänd. Du måste då genomföra utbildningen på nytt. Vid avbruten utbildning är avgiften förverkad.

OBS! Medtag legitimation till riskutbildningen!

Syftet
Målet med riskutbildningen är ett ökat medvetande hos MC föraren och därmed färre MC olyckor.

Anmälan till riskutbildning
Anmälan till riskutbildning del 1 och 2 kan ske genom länken nedan. I samband med betalning skickas en bekräftelse till din angivna mailadress. Du är självklart välkommen att kontakta oss via telefon för bokning! Om bokning sker via telefon ska avgiften för kursen vara oss tillhanda senast 24 timmar innan kursstart. Betalning kan ske via bankgiro 670-6352, Swish 123 690 74 30 eller i kassan på huvudkontoret med kort. Ange namn samt kursdatum som referens!

Vid förhinder kan avbokning ske senast 48 timmar innan kursstart. Vid sen avbokning eller om du uteblir debiteras fullt pris. Vid sen avbokning på grund av sjukdom skall läkarintyg kunna uppvisas. Avbokning sker ej via mail, enbart via telefon!

Kom ihåg att ta med dig giltig legitimation till kursen!